Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_page_head() (regel 198 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_page_head() (regel 198 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Word SUPERFAN van FELIX, de musical! Nog 27 te gaan

Klik hier voor de eregalerij van de SUPERFANS (families)

Klik hier voor de eregalerij van de SUPERFANS (bedrijven en handelszaken)

Beste Druivenstreek

Het laatste weekend van november organiseren wij in de Hoeilaartse sporthal een groots opgezet en feestelijk totaalspektakel. Zo’n driehonderd acteurs, zangers, dansers, musici en figuranten uit eigen streek brengen dan “FELIX, de musical”: de geschiedenis van Felix Sohie en de druiventeelt. Het is onze ambitie om met vijf voorstellingen zo’n 3000 toeschouwers te bereiken.

Voor dit project durven wij op uw steun rekenen want de uitdagingen die ons wachten zijn talrijk.  Daarom richten wij ons hoopvol tot u met de vraag om het peterschap over onze musical op te nemen. Word SUPERFAN van ‘Felix’ en geniet van uitzonderlijke voordelen.

Bent u een bedrijf of handelszaak, download dan het specifieke document onderaan.

U kan kiezen uit twee formules:

  1. Persoonlijke SUPERFAN: €40
  2. Familiale SUPERFAN: €50

Wat krijgt u in ruil? 

-      Uw naam wordt vereeuwigd in de ‘galerij der superfans’in het programmaboekje, op onze website, in de lokale pers e.a.;

-      U ontvangt de officiële akte: “SUPERFAN

-      U krijgt voorkooprecht op de genummerde tickets, drie weken voor de officiële start, zodat u zich van de beste plaatsen kan verzekeren (max 2 tickets voor een persoonlijke, max 5 tickets voor een familiale); 

-      U geniet een Vipbehandeling de dag van de voorstelling.

Lig mee aan de basis van dit uniek evenement en steun ons enthousiast. Stort uw bijdrage op KBC BE397340 4702 6619, met vermelding van ‘Superfan’ en uw naam en voornaam (zie ook document in bijlage).

Duizendmaal dank

De kerngroep

Marcel Beckers, Eva De Bleeker, Marijke De Rudder, Caroline Stroobants Jan Van Assche, Karel Van Assche, Veerle Vandersype, Jan Vanderstraeten, Els Vandervaeren en Francine Verlee