Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

De geschiedenis van Felix Sohie (radio met illustraties uit 2016)

woensdag 08 mei 2019
play video

Op 24 maart 2016 organiseerde het Davidsfonds de Nacht vd Geschiedenis, in het kader van 150 jaar Druiventeelt, een panelgesprek over Felix Sohie. Francis  Stroobants, Michel Erkens, Marc Pieters, Frans Van Orshoven en Norbert Vanherentals probeerden een avondlang de wereld van die eerste prille jaren van de Hoeilaartse druiventeelt te voorschijn te toveren. Moderator was Jan Van Assche. Van dit panelgesprek werd een geluidsopname gemaakt die nu gecombineerd is met de illustraties die die avond geprojecteerd werden op het grote scherm.

Wie een duidelijk beeld wil van Felix Sohie, heeft aan deze video een hele brok informatie, op een aangename manier gebracht. Veel kijk- en luisterplezier!