Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Eindelijk, de DVD en 2CD vanaf 9 maart in de winkel (trailer)

zaterdag 07 mrt 2020
play video

Na 1 december is er nog naarstig doorgewerkt om ook van de DVD en de 2CD een succes te maken. Op zondag 8 maart worden ze voorgesteld aan de volledige 'Happy Crew' en vanaf 9 maart 2020 kan je deze unieke getuigen van een onvergetelijk spektakel kopen in de volgende handelszaken (deze lijst kan nog wijzigen): AD Delhaize, Bakkerij Linda Vandervaeren, Mimi's Optiek, Fruit en Groenten Van Camp, Autcenter De Rudder, Wijnbar Holar & Isca, Softinno Overijse en Het Lekker Beest (Stationstraat) en Foto Bert Huldenberg. Voor de DVD betaal je €20 en voor de 2CD €15.

Voor de Superfans loopt er een promotie, maar voor deze korting van telkens €5 kan je enkel terecht bij Mimii's Optiek

Geniet alvast van de trailer met enkele fragmenten van deel 1.