Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

De hele productie nu online in HD video!

maandag 15 nov 2021
play video

Eind november 2021 is het twee jaar geleden dat 'Felix, de musical' in première ging.Door de hele Coronatoestand lijkt het verder dan ooit, uit een andere periode toen mensen nog samen plezier konden maken en grote spektakels mochten bijwonen. Zo'n 3500 toeschouwers beleefden dit uniek moment uit de Hoeilaartse cultuurgeschiedenis en konden genieten van het werk, de maandenlange voorbereidingen, van meer dan 500 medewerklers.

De musical ontsproot uit de creatieve geest van Jan Van Assche en was een immens succes. Geniet met volle teugen van 'Felix, de musical'. De DVD en Cd zijn nog steeds te koop. stuur een -email naar redactie@hoeilander.be en wij zorgen ervoor!