Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Hoeilaart helpt Hoeilaart - 2

dinsdag 31 mrt 2020

Sinds onze nieuwsbrief van een week geleden is de Hoeilaartse solidariteit in een stroomversnelling gekomen. Ons initiatief om een netwerk aan vrijwilligers uit te bouwen met als basis de deelnemers aan 'Felix, de musical' sluit vanaf vandaag aan bij het nieuwe initiatief onder de vleugels van de gemeente zelf. Met 'Hoeilaart Helpt' lanceerde ons gemeentebestuur gisteren, maandag, een platform met hetzelfde doel naar het voorbeeld van o.a. Overijse, Huldenberg en talloze Vlaamse gemeenten.Het lijkt ons niet meer dan logisch om naast dit initiatief geen tweede parallel circuit uit te bouwen. Daarom doen we vandaag deze warme oproep om je, in volle solidariteit met onze volledige Hoeilaartse gemeenschap, vanaf nu als vrijwilliger op te geven. dit kan op het volgende Internetadres: 

Je vindt alle informatie op de website van de gemeente. De namen van wie tot hiertoe had gereageerd op onze oproep, hebben we doorgegeven.

Meer dan ooit hebben de Hoeilanders elkaar nodig. Hulp is in alle mogelijke vormen nodig.Wij hopen dan ook van harte dat onze 'Happy Crew' zich massaal inschrijft om als vrijwilliger bij te dragen tot het warme Hoeilaart waar we allemaal zo van houden.

Voor onze deelnemers van buiten Hoeilaart:

Tot binnenkort!