Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Nog 27 superfans van de 300 te gaan!

maandag 21 okt 2019

Bij de opstart van het project werden een aantal doelen gesteld die vaak met de budgettering te maken hadden. Zoals bij elke organisatie gaat het dan over het aantal sponsors, de te verwachten ticketverkoop enz. Voor 'Felix, de musical' werd het begrip SUPERFAN in het leven geroepen. Deze moderne vorm van peterschap is een belangrijke en noodzakelijke steun, willen we dit hele gebeuren tot een goed einde brengen. Het vooropgestelde doel was 300. 150 gezinnen en 150 handelszaken.

Vandaag, 15 oktober, staat de teller op 140 gezinnen en 134 handelszaken klik hier voor de lijst gezinnen en hier voor de lijst handelszaken). Op zich een schitterend resultaat maar we hebben er nog zo'n 26 te gaan. Misschien kunnen we jou wel overtuigen om deze belangrijke stap te zetten. 

'Felix, de musical' wordt het grootste spektakel ooit in de druivenstreek opgevoerd en jij kan daar een extra steentje toe bijdragen! 

Stort uw bijdrage op KBC BE397340 4702 6619. Je vindt alle info hierover op onze SUPERFAN pagina.

Nen dikke merci!