Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Reeds meer dan 233 superfans. Jij ontbreekt nog!

zondag 04 aug 2019

Sinds de start van 'Felix, de musical' zijn honderden streekgenoten uitgenodigd om het peterschap van dit 'evenement van het jaar' op zich te nemen. Op deze 'Superfanactie' werd al 233 maal positief gereageerd. Het doel is 300. Wij zijn dus goed op weg.

Het opgehaalde geld dient in de eerste plaats om de voorbereidingen te bekostigen. Een belangrijk deel gaat naar vorming omdat de kwaliteit van o.a. de zang op hoog niveau moet gebracht worden. Het zal wel niemand verwonderen dat 'Felix, de musical' een dure productie wordt. Met meer dan 300 medewerkers voor en achter de schermen liggen de onkosten in het tienvoudige van een gewone toneelproductie. (foto: onze kledijploeg)

Het belangrijkste deel van het budget wordt verkregen via onze hoofdsponsors en de tickets maar dat dekt de lading niet volledig. Vandaar onze Superfanactie. Een dikke merci aan al wie al ingetekend heeft. Ontbreek jij nog? Dan is dit de gelegenheid.

Er is een formule voor gezinnen en bedrijven.

Alle informatie vind je op de link hieronder. Ontdek hier ook wie al superfan is!