Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

TROS TUNES openen de druivenfeesten (fotoalbum)

vrijdag 23 aug 2019

Tros Tunes, een van de belangrijke muzikale kernen van onze musical, hebben vrijdagavond de druivenfeesten van Overijse geopend op het Justus Lipsiusplein. Een levendig, vlot en vrolijk optreden bezorgde het publiek mooie muzikale momenten; Je moet het maar durven, met achte jonge zangers en zangeressen en vier dansers het podium opspringen en voor een groot publiek een energieke show brengen die de druivenfeesten alvast een stevige start gaven.

Deze spin-off van toneelgroep Tros is in een jaar gegroeid tot een toffe formatie die duidelijk veel tijd gestoken heeft in repetities en vormgeving. Dikke proficiat! 

Felix is blij jullie in zijn ploeg te hebben.

Foto's: Jan Van Assche