Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Jo Pauly kleurde slotshow druivenfeesten Overijse

vrijdag 30 aug 2019

Woensdagavond werden de druivenfeesten afgesloten met een totaal nieuw concept. Geen vuurwerk meer maar video mapping.  Het werd een projectie van waar Overijse voor staat, op de gevel van de Vuurmolen. Verantwoordelijk voor dit grafisch juweeltje, was Hoeilander Jo Pauly (visual solutions)  die samen met de ploegen van Moose TV, Mojuice en VCL zorgde voor een mooi schouwspel dat  door het talrijk opgekomen publiek werd gesmaakt.

Jo Pauly is, samen met Niel Beelen ook onze videodesigner van de musical en staat in voor de programmatie en het gebruik van de vijf grote LED-schermen die het originele decor zullen vormen voor de vele scènes.

Jo mag dan wel in de Kerkstraat komen, hij is wereldtop en video servers hebben voor hem geen geheimen meer.  Dubai, Hong-Kong, alle grote Eurpese steden ... Jo is internationaal bijzonder gewaardeerd voor zijn vakmanschap en wIj zijn dan ook bijzonder fier om deze oud Radio Zoniën medewerker in ons team te hebben.