Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Vergaderingen en helpende handen gezocht!

dinsdag 14 mei 2019

Vorige donderdag 9 mei zijn de acteurs en figuranten samengekomen en werd er al meteen gezongen. Een volle schouwburg van het GC Felix Sohie kon de gezellige avond duidelijk smaken. Producent Jan Van Assche gaf een hele uitleg over hoe het nu verder gaat en iedereen kon op de lijsten terugvinden hoeveel en welke rollen voor hem of haar waren weggelegd.

Wie wil helpen bij het decor?

Volgende week dinsdag 21 mei om 19u30 is er een eerste vergadering voor de decorploeg. Wie graag timmert en dus een handje wil helpen, is welkom bij Mozart & C°, Gemeenteplein 15 (achter de kerk).

Wie wil helpen met de toneelgrime?

Op donderdag 23 mei om 19u30 is er een eerste vergadering voor wie graag met schmink werk. Ook deze vergadering gaat door op hetzelfde adres: Mozart & C°, Gemeenteplein 15. Twijfel niet, kom meehelpen.

Wie komt er bij de kledijploeg?

Overal kan een handje geholpen worden. Op maandag 20 mei in de namiddag, om 16 uur is er een vergadering voor de kledijploeg waar het hele script wordt toegelicht zodat de zoektocht naar de juiste kledij kan beginnen. Ook deze vergadering gaat door bij Mozart & C°. 

Wie zingt er mee met Sopraline?

Het koor Sopraline, gekend van “Hoeilanders zingen Kerstmis” herneemt de repetities nu zaterdag om 17 u bij Mozart & C°. Op het programma staan de liedjes van de musical. Wie zin heeft om mee te zingen, is altijd welkom, jong en oud. Minimumleeftijd is volgend schooljaar naar het middelbaar onderwijs.

Felix, de musical heeft nu ook een website.

Sinds vorige week donderdag staat ook de nieuwsite van ‘Felix, de musical’ online. Je vindt er alle informatie over de ‘making of’, over de wereld van Felix Sohie, over de acteurs en actrices, over de mensen achter de schermen. Elk dag is er wel wat nieuws te lezen. Surf naar www.felixdemusical.be.

Felix heeft nu ook een ‘mok’

Opgepast, lees dit niet verkeerd, Felix heeft geen mokke, er is nu een mooie mok (een grote tas) van de musical. Ze is van topkwaliteit en wordt niet heet in de microgolfoven. De mok is vanaf nu verkrijgbaar in diverse handelszaken (de lijst groeit nog elke dag en vind je op de website). Bij het ter perse gaan van De Serrist vind je de mok al bij Fruit & Druiven Van Camp, AD Delhaize, Mimi's Optiek en bij bakkerij Linda Vandervaeren. De kostprijs is €10.