Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in mb_format_contentblock() (regel 168 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/felixdemusical.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.util.inc).

Word jij de nieuwe Felix (trailer)

maandag 06 mei 2019
play video

Ben je afkomstig uit de druivenstreek of woon je er? Dan is dit bericht misschien wel voor jou. Eind november wordt 'Felix, de musical' gespeeld en de productie is op zoek naar jong talent dat de hoofdrol wil spelen. Er wordt gezocht naar een man  tussen 18 en 35 jaar die graag zingt. Hiervoor kan de  uitverkorene rekenen om professionele zang- en acteercoaching. Maak deel uit van een toffe ploeg en beleef een onvergetelijk moment.  Reageer vandaag nog en stuur een e-mail naar musicalfelixsohie@telenet.be. Om het met de worden van Felix zelf te zeggen: "dromen, denken, durven, doen!

Zie je de hoofdrol niet zitten maar wil je wel graag meedoen? Laat je dan vooral niet tegenhouden. E-mail naar hetzelfde adres en wie weet schitter je binnenkort in het evenement van het jaar!

(Opgepast: onze zoektocht is inmiddels beëindigd. Er zijn twee kandidaten weerhouden. Meer nieuws later!)